Po darmowym okresie

Po darmowym okresie

Postprzez Flog 25 Lip 2010 13:22

Nie wiedziałem, gdzie napisać to tutaj założyłem nowy temat.

Przede wszystkim widzę sporą różnicę w grze. Przez ten czas, kiedy udostępniona była gra za darmo znacznie milej spędzałem czas na grze. Różnica dotyczy nie tylko połączenia i walki, ale również rozwiązania walki w mieście. Jest to wydaje mi się na duży plus. Oby więcej takich zmian jak zdobywanie miasta.

Jak informowałem na VT od 1 Sierpnia zmieniam miejsce zamieszkania. Jednak ze względu na te miło spędzone 2 tygodnie postanowiłem w tym roku przyśpieszyć powrót do grania :mrgreen: . Jak tylko podłącze internet to wykupię subskrypcję. Mam nadzieję, że będzie to możliwe z początkiem Sierpnia.

Do gildii CC jednak nie powrócę. Bardzo dobrze mi się gra tak jak jest i nie chcę tego zmieniać. Wszystkie moje postacie pozostaną w gildii Caern Morghen. Jednocześnie miło mi będzie jeśli Jusew w międzyczasie zorientujesz się, czy nie będzie problemu z dołączeniem do alliance. Zostało mi do nabicia 4% na rank 6, więc jeden dzień i będę mógł gildię przyłączyć do sojuszu.

Pozdrawiam
Flog
War is everywhere.
Flog
Chałupnik Chaosu

Dołączenie: 15 Maj 2009 12:09
Miejscowość: Tychy

Powróć do Wydarzenia na Karak-Norn

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość